Direct een elektricien nodig in Venlo? Bel 085 106 1180 Of vul het formulier in

24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Venlo, hoofdvestiging Helmond
Duurzaamheid Redactie, 2 juni 2024
FB Services: uw ervaren elektricien in Venlo

U kunt uw woning op diverse manieren duurzamer maken, of het nu gaat om kleine of grote veranderingen. Bij het verduurzamen van uw huis zijn er verschillende opties waar de elektricien u bij kan begeleiden. Een optie is om Led-verlichting, een elektrische kookplaat en zonnepanelen te nemen.

Hoe kunt u ervoor zorgen dat uw huis geschikt is voor elektrisch koken?

Verkeert uw verlichting in een slechte staat of staat er een renovatie van uw woning op de planning?Dit is het perfecte moment om de verlichting in uw huis te verduurzamen. Dit kan door middel van het plaatsen van Led-verlichting op alle plekken in huis.

Met Led-verlichting kunt u het energieverbruik van uw huis aanzienlijk verlagen tot wel 90% minder dan bij gebruik van traditionele gloeilampen. Dit resulteert in aanzienlijke besparingen op uw energiekosten, wat natuurlijk voor iedereen voordelig is. Bovendien gaan Led-lampen veel langer mee dan traditionele gloeilampen, waardoor ze minder vaak vervangen hoeven te worden.

Elektrisch koken en duurzaamheid: wat zijn de belangrijkste aspecten?

Ook in uw huis is het mogelijk om elektrisch te koken, al kan het zijn dat er enkele aanpassingen moeten worden verricht. Een voorbeeld hiervan is de meterkast of de toevoer van stroom. Het is essentieel dat de meterkast genoeg stroom kan genereren voor het gebruik van de kookplaat.

Het kan gebeuren dat de stroom uitvalt als u dit niet doet, omdat de stroomvraag van de elektrische kookplaat te hoog is. Dit kunt u voorkomen door een elektricien in te schakelen om dit allemaal voor u te regelen. Elektrisch koken zorgt ervoor dat er bijna geen elektriciteit verloren gaat, in tegenstelling tot koken op gas.

Zonnepanelen plaatsen voor een duurzaam huis

Maak uw huis duurzamer door zonnepanelen op het dak te plaatsen. Met het plaatsen van een elektrische kookplaat en Led-verlichting maakt u uw huis op een eenvoudige manier duurzamer. Voordat u zonnepanelen op het dak laat plaatsen, is het belangrijk om te controleren of uw dak in goede staat verkeert.

Afhankelijk van het type paneel en de afmetingen van uw dak heeft u gemiddeld 15 zonnepanelen nodig om uw woning duurzamer te maken. Het is gebruikelijk dat u het bedrag dat u in zonnepanelen investeert binnen 6 tot 8 jaar terugverdient. U moet zich bewust zijn van het feit dat zonnepanelen periodiek onderhoud nodig hebben voor een optimale opvang van zonnestralen.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1180

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over FB Services

Bij FB Services staat goede service centraal bij het oplossen van uw probleem. Door onze brede kennis en ervaring in verschillende vakgebieden komen wij met een gepaste oplossing voor zelfs de hardnekkigste problemen!
Hulp nodig bij uw elektronica, leidingwerk of inbraakbeveiliging? FB Services is de juiste keus voor u!