Direct een elektricien nodig in Venlo? Bel 085 106 1180 Of vul het formulier in

Groepenkast Venlo Wij staan in Venlo voor u klaar!
Een Elektricien
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Venlo, hoofdvestiging Helmond

Groepenkast Venlo

Wilt u een groepenkast laten vervangen of uitbreiden in Venlo? Wellicht heeft u een verouderd exemplaar of heeft u kortgeleden geïnvesteerd in nieuwe elektrische apparatuur. Beide zijn een goede reden om uw groepenkast aan te pakken.

En als elektriciens van FB Services kunnen we u daar bij helpen. U kunt ons bereiken op 085 106 1180 of via het contactformulier. Onze expertise zorgt voor een feilloos werkende en veilige groepenkast.

Waarom een groepenkast vervangen in Venlo?

Bij het vervangen van een groepenkast zijn veiligheid en gebruiksgemak de belangrijkste overwegingen. Een gemiddelde groepenkast houdt het ongeveer 15 tot 20 jaar uit. Gaat de groepenkast al langer mee dan neemt de kans op ongemakken en een mogelijke onveilige situatie toe.

Schakelaars die inbranden of een aardlekschakelaar die dienst weigert zijn niet ongewoon. Daardoor zou brand kunnen ontstaan wat levensgevaarlijke situaties oplevert. Maar er kan meer gebeuren.

Het gebruik van steeds meer en sterker elektrische apparaten kan leiden tot overbelasting van een oude groepenkast. Als meerdere apparaten uit dezelfde groep gelijktijdig ingeschakeld worden, kan dit leiden tot overbelasting. Dit kan leiden tot het doorslaan van de stoppen.

Wilt u uw groepenkast uitbreiden? In Venlo helpt FB Services u graag verder!
Hulp nodig met uw groepenkast? FB Services helpt!

Wanneer een groepenkast uitbreiden in Venlo?

Bij overbelasting is het niet altijd direct nodig om de groepenkast te vervangen. Het is ook een mogelijkheid om de groepenkast uit te breiden. In zo'n geval voegen we een of meerdere nieuwe groepen toe.

Door deze aanpassing wordt de stroom gelijkmatiger over de groepen verdeeld. Als u ervoor kiest om bijvoorbeeld een sauna of jacuzzi aan te schaffen, kunt u hier een speciale groep voor laten aanleggen. Hetzelfde is mogelijk wanneer u er bijvoorbeeld voor kiest om over te stappen op elektrisch koken.

De functie van een groepenkast

Elke woning en ieder pand beschikt over een groepenkast. Het is de locatie waar de elektriciteit het huis binnenkomt en over de verschillende groepen wordt verdeeld. Elk onderdeel van de woning ontvangt dus elektriciteit van een specifieke groepen.

Wanneer er op hetzelfde moment te veel apparaten uit dezelfde groep worden ingeschakeld, ontstaat er een risico op overbelasting. Als er sprake is van overbelasting of kortsluiting bij een specifieke groep schiet de groepstop uit. Of als dat niet gebeurd, de aardlekschakelaar. Het is dus een veiligheidsmechanisme dat er voor zorgt dat er geen grotere problemen ontstaan bij overbelasting.

Contact met FB Services voor het vervangen of uitbreiden van een groepenkast in Venlo

Wilt u geen risico's nemen met een verouderde groepenkast en daarom graag alles tijdig laten vervangen? Of wilt u meer gebruiksgemak voor uw elektrische apparaten door het uitbreiden van de groepenkast? Daarvoor kunt u FB Services inschakelen in Venlo. Bel 085 106 1180 of doe een offerteaanvraag via het contactformulier.

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1180

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over FB Services

Bij FB Services staat goede service centraal bij het oplossen van uw probleem. Door onze brede kennis en ervaring in verschillende vakgebieden komen wij met een gepaste oplossing voor zelfs de hardnekkigste problemen!
Hulp nodig bij uw elektronica, leidingwerk of inbraakbeveiliging? FB Services is de juiste keus voor u!