Direct een elektricien nodig in Venlo? Bel 085 106 1180 Of vul het formulier in

24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Venlo, hoofdvestiging Helmond

Groepenkast uitbreiden Venlo

Moet er een extra stroomgroep worden geïnstalleerd, bijvoorbeeld omdat u meer zware apparatuur wilt gebruiken of de huidige verdeling niet meer voldoet? Er zijn genoeg motieven om de groepenkast te laten aanpassen. Uw groepenkast uitbreiden in Venlo kan snel, voordelig en vakkundig met FB Services; uw groepenkast specialist.

Extra groepen aanleggen Venlo

Wanneer u extra zware apparaten, zoals koelkasten, drogers of verwarmingsapparatuur, in gebruik wilt nemen, kan dit druk leggen op uw bestaande stroomgroepen. In dit geval kan het nodig zijn om een extra stroomgroep te installeren om kortsluiting en overbelasting te voorkomen. Ook bij het plaatsen van zonnepanelen is het vereist om een extra groep toe te voegen.

Als u plannen heeft om uw woning in Venlo aan te passen of te renoveren, kan het installeren van een extra groep handig zijn. Het is belangrijk om te realiseren dat niet meer dan vier groepen mogen vallen onder een aardlekschakelaar. Het toevoegen van een aardlekschakelaar kan ook een extra taak met zich meebrengen.

Heeft u behoefte aan uitbreiding van extra groepen of wilt u ondersteund advies ontvangen? Kom naar FB Services voor de juiste ondersteuning! Onze deskundige elektromonteurs hebben alle vereiste expertise omtrent groepenkasten en zijn in staat u van de juiste assistentie te voorzien.

Heeft u behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden, de noodzakelijkheid en de financiën? Neem gerust contact op met FB Services. Om contact met ons op te nemen, kunt u een bericht achterlaten via het contactformulier op de website. Onze medewerkers komen zo snel mogelijk terug op uw aanvraag. Indien u liever belt, is dat mogelijk! Voor direct contact, bel naar 085 106 1180.

Wilt u uw groepenkast uitbreiden? In Venlo helpt FB Services u graag verder!
Hulp nodig met uw groepenkast? FB Services helpt!

Waarom groepenkast uitbreiden?

Er zijn genoeg situaties waarbij het uitbreiden van de groepenkast in Venlo een slimme zet kan zijn. Bent u gewend om elektrisch te koken en overweegt u om een grote koelkast uit Amerika aan te sluiten? Het kan voorkomen dat een keukengroep niet langer voldoende stroom levert aan al uw keukenapparatuur.

Het uitbreiden van uw groepenkast kan ook nodig zijn vanwege het hoge energieverbruik in uw woning. Een ander scenario is wanneer er vaak tegelijkertijd een televisie, een audiosysteem en meerdere (spel)computers op dezelfde stroomgroep worden aangesloten. Als er veel apparaten tegelijkertijd worden gebruikt, kan het uitbreiden van de groepenkast veel hulp bieden voor uw stroomnetwerk.

Hoeveel groepen heeft u nodig?

U kunt bepalen hoeveel stroomgroepen nodig zijn in uw woning door te letten op uw energieverbruik en de huidige indeling van de groepen. Een aanzienlijk aantal huishoudens is uitgerust met een stroomvoorziening die bepaalde kamers bedient. In hedendaagse woningen met tal van zware apparaten zullen problemen zich snel manifesteren, bijvoorbeeld in de wasruimte of keuken.

Het is niet eenvoudig om van tevoren te bepalen hoeveel groepen ideaal zijn voor uw huis. Ook de grootte van uw huishouden is vaak een belangrijke factor in het aantal benodigde stroomgroepen. Bij een groot huishouden zijn op diverse plaatsen in de woning vaak meerdere apparaten tegelijk in werking.

Met de expertise van onze elektriciens krijgt u inzicht in het aantal groepen dat nodig is voor een efficiënte elektriciteitsvoorziening. Wij staan voor u klaar om u te begeleiden bij het strategisch verdelen van stroomgroepen volgens uw gebruik. Met onze diensten blijft uw elektra probleemloos beschikbaar.

Laat uw groepenkast uitbreiden door FB Services

Voor een probleemloze elektra klus is het aan te raden om een professionele elektricien in te huren. De keuze voor een ervaren en deskundige specialist garandeert een veilige installatie en een vlekkeloze werking. Met FB Services heeft u toegang tot een professionele en ervaren monteur.

Heeft u hulp nodig bij het uitbreiden van uw groepenkast in Venlo? Wij helpen u graag op weg. Bij FB Services zijn onze monteurs snel beschikbaar om uw wensen serieus te nemen en direct actie te ondernemen. Als u ons nodig heeft, kunt u ons bereiken door te bellen naar 085 106 1180 of het contactformulier in te vullen.

Groepenkast uitbreiden voor krachtstroom

Wellicht wilt u zware elektronische apparatuur laten installeren in uw huis. Denk hierbij aan een inductie kookplaat, een eigen sauna of een eigen oplaadpaal voor een elektrische auto. Deze systemen zijn beduidend zwaarder dan reguliere apparatuur zoals een koelkast of vriezer.

Bij het installeren van dergelijke apparaten volstaat het niet om enkel een extra groep aan te leggen in de groepenkast. Inductie kookplaten van topkwaliteit werken op krachtstroom. Indien u dit soort apparatuur wilt installeren, helpen wij bij het aanleggen van krachtstroom in uw woning.

Veel gestelde vragen

Kun je de groepenkast laten aanpassen aan nieuwe eisen?

Wanneer de vraag naar stroom in uw huishouden toeneemt kunnen er extra groepen worden aangelegd. Soms is het beter om de groepenkast volledig te vernieuwen.

Is het mogelijk om zelf een bijkomende groep aan te sluiten?

Het is echt riskant om met elektriciteit te knoeien als je er geen ervaring mee hebt. Dit wordt ten sterkste afgeraden in verband met de veiligheid in uw huis.

Wat is het maximum aantal groepen dat je mag installeren in je groepenkast?

Het maximum aantal groepen in een groepenkast is 12. Per hoofdschakelaar in de groepenkast is het mogelijk om maximaal 4 groepen te installeren.

Welke apparaten vallen onder zware elektrische apparatuur?

Voor optimale werking kiest u ervoor zware elektronische apparaten op aparte groepen te installeren. De genoemde apparaten zijn de vaatwasser, een koel-vriescombinatie, een droger en een oven.


Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1180

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor extra groep aanleggen?

Over FB Services

Bij FB Services staat goede service centraal bij het oplossen van uw probleem. Door onze brede kennis en ervaring in verschillende vakgebieden komen wij met een gepaste oplossing voor zelfs de hardnekkigste problemen!
Hulp nodig bij uw elektronica, leidingwerk of inbraakbeveiliging? FB Services is de juiste keus voor u!


Bouwgarant,VCA,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,InstallQ,SCIOS,Erkend leerbedrijf,NEN 3140,NEN 1010,NEN 3840,NEN 4010,DUBO Keur,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter