Direct een elektricien nodig in Venlo? Bel 085 106 1180 Of vul het formulier in

24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Venlo, hoofdvestiging Helmond

Kortsluiting Venlo

Is er een stroomgroep in uw woning uitgevallen door kortsluiting? Waarschijnlijk wilt u dat dit snel wordt gerepareerd. Het is geen sinecure om zonder stroom de dag door te komen.

Als u zo snel mogelijk weer stroom wilt hebben, dan kunt u rekenen op de storingsdienst van FB Services. Bij het verhelpen van het probleem kunt u vertrouwen op onze direct beschikbare monteurs. Heeft u een elektricien nodig? Bel dan naar 085 106 1180 en er komt er direct een naar u toe.

Kortsluiting Venlo snel verholpen

Als er kortsluiting in Venlo optreedt, moet het probleem snel verholpen worden. Vooral bij essentiële stroomgroepen, denk hierbij aan de keuken of verwarming. Waarom nog wachten? Neem gelijk contact op met FB Services.

Ons team van elektriciens doet er alles aan om u zo snel mogelijk bij te staan bij het vinden en verhelpen van het probleem. U kunt gerust zijn omdat onze storingsmonteurs altijd onderweg zijn om ervoor te zorgen dat u snel weer stroom heeft. Belt u gelijk naar 085 106 1180, wij kijken direct wat we voor u kunnen betekenen.

Als het ons door drukte niet lukt om snel genoeg ter plaatse te zijn, Onze medewerker zoekt telefonisch nog steeds gratis naar een passende oplossing! U kunt vertrouwen op het feit dat alle stroomvoorzieningen zo snel mogelijk weer zullen werken.

Stekkerproef

In het geval van stroomuitval in een gedeelte van het huis, kan een specifiek apparaat soms de oorzaak zijn van het probleem. Bespaar op de kosten van een elektricien en los het probleem meteen op door een stekkerproef te doen. Meer informatie over deze werkwijze vindt u uitgebreid via deze link.

Spoeddienst van FB Services

Bij kortsluiting, stroomuitval en storingen zorgen wij met onze spoeddienst van FB Services voor directe hulp. Altijd snel geholpen worden bij spoedgevallen, dat garanderen we met onze monteur die onderweg is. Mocht het door drukte niet lukken om op tijd aanwezig te zijn, zal een medewerker u telefonisch assisteren bij het zoeken naar een alternatief.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via 085 106 1180. Mocht er niet veel spoed geboden zijn of telefoneren niet gaat, laat dan een bericht achter in het contactformulier. Reken op FB Services voor het verhelpen van elektrische problemen.

Mogelijke oorzaken van kortsluiting

Er zijn meerdere factoren die kortsluiting in het elektrische circuit teweeg kunnen brengen. Een gebruikelijke oorzaak is bijvoorbeeld een defect apparaat dat de groep laat uitvallen. Door een stekkerproef te doen, kunt u nagaan welk apparaat hier de schuldige is.

Kortsluiting kan ook voorkomen door overbelasting van het stroomnetwerk. Wanneer meerdere apparaten gelijktijdig op dezelfde groep zijn aangesloten, kan het stroomnetwerk dit niet aan en valt het uit. Het is mogelijk om dit probleem te verhelpen door een ander apparaat aan te sluiten op een andere groep.

Veel gestelde vragen

Wat houdt kortsluiting in?

Een kortsluiting ontstaat doordat er een extreem lage weerstand is in een elektrisch circuit. Bij kortsluiting in huis raken meestal twee elektrische draden elkaar in een beschadigde kabel.

Hoe ontdek ik waar de kortsluiting zich bevindt?

Door te controleren welke groep is uitgevallen weet u ongeveer in welke ruimte de kortsluiting is ontstaan. Vervolgens is het een goed idee om een stekkerproef te doen om te achterhalen welk apparaat kapot is.

Kan kortsluiting leiden tot vlammen?

Als er kortsluiting optreedt, kan er aardig wat warmte ontstaan in de elektrische bedrading. Deze hitte is voldoende om bijvoorbeeld een aangrenzend doek, papier of stof in brand te steken.


Gerelateerde pagina's

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1180

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor kortsluiting oplossen?

Over FB Services

Bij FB Services staat goede service centraal bij het oplossen van uw probleem. Door onze brede kennis en ervaring in verschillende vakgebieden komen wij met een gepaste oplossing voor zelfs de hardnekkigste problemen!
Hulp nodig bij uw elektronica, leidingwerk of inbraakbeveiliging? FB Services is de juiste keus voor u!


Bouwgarant,VCA,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,InstallQ,SCIOS,Erkend leerbedrijf,NEN 3140,NEN 1010,NEN 3840,NEN 4010,DUBO Keur,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter