Direct een elektricien nodig in Venlo? Bel 085 106 1180 Of vul het formulier in

Over elektriciteitskeuringen Wij staan in Venlo voor u klaar!
Een Elektricien
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Venlo, hoofdvestiging Helmond

Over elektriciteitskeuringen

Moderne huishoudens kunnen niet zonder een goed functionerend stroomnetwerk. Het is lastig om je voor te stellen hoe het zou zijn om te leven zonder elektriciteit, van koelkasten tot beeldschermen. Het is van cruciaal belang dat de achterliggende installaties goed werken en efficiënt zijn.

Een ononderbroken elektriciteitsvoorziening vereist gedegen onderhoud en nauwkeurige controles. Het beginpunt voor onderhoud en controle wordt aangeduid door elektriciteitskeuringen. Bij FB Services kunnen onze bekwame elektriciens uw elektrische installaties inspecteren en een beoordeling geven.

Keuring elektrische installaties: waarom?

Vergeet nooit het belang van het periodiek laten keuren van uw elektrische installaties om risico's op brand en andere gevaren te minimaliseren. Het gevaar op brand en andere elektriciteitsrisico's wordt aanzienlijk verminderd door inspecties uit te voeren. Regelmatige keuring van de elektra in Venlo is absoluut noodzakelijk; het is nooit onnodig.

Keuringen van elektrische installaties worden vaak aangevraagd bij een verhuizing in de praktijk. Bij oudere woningen willen (potentiële) kopers vaak controleren of de elektra goed functioneert. Dit is iets wat een elektricien voor u kan regelen.

Toch moeten niet alleen woningen af en toe worden gecontroleerd op elektrische installaties. Zakelijke installaties keuringen zijn van zeer groot belang. Het is voor bedrijven van belang om te voldoen aan strenge regels die regelmatig gecontroleerd dienen te worden.

Soorten keuringen

Meestal worden twee typen keuringen genoemd; de NEN- en SCOPE-keuringen zijn hier voorbeelden van. Er bestaan verschillende keuringen; de NEN-keuringen en SCOPE-keuringen zijn verdeeld in diverse inspecties. Vaak wordt er een nummer gebruikt om duidelijk te maken waar de keuring zich op richt.

Schakel FB Services in voor uw elektriciteitskeuring

Wilt u een keuring laten uitvoeren voor uw woning of bedrijfspand? Schroom niet om de deskundige elektriciens van FB Services in te schakelen. Wij staan voor u klaar om uw elektrische installaties te keuren en te optimaliseren.

Wilt u met ons in gesprek gaan? Bel dan naar 085 106 1180. U hebt eveneens de mogelijkheid om een bericht achter te laten in het contactformulier op de website. U ontvangt spoedig een reactie van een van onze medewerkers op uw aanvraag.

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1180

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over FB Services

Bij FB Services staat goede service centraal bij het oplossen van uw probleem. Door onze brede kennis en ervaring in verschillende vakgebieden komen wij met een gepaste oplossing voor zelfs de hardnekkigste problemen!
Hulp nodig bij uw elektronica, leidingwerk of inbraakbeveiliging? FB Services is de juiste keus voor u!