Direct een elektricien nodig in Venlo? Bel 085 106 1180 Of vul het formulier in

Verduurzaming in Venlo

Wij staan in Venlo voor u klaar!
Een Elektricien
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Venlo, hoofdvestiging Helmond

Met welke verduurzamingsopties kan FB Services helpen?

Je kunt verschillende stappen ondernemen om je huis duurzamer te maken. De hulp van een elektricien is vaak vereist bij het installeren van deze mogelijkheden. Om je huis milieuvriendelijker te maken, kun je onder andere een elektrische kookplaat, zonnepanelen, een laadpaal of led-verlichting laten installeren. Aanpassingen aan de groepenkast kunnen soms noodzakelijk zijn voor het plaatsen van deze verduurzamingsopties.

Het is mogelijk om geld te besparen door bepaalde onderdelen in je huis duurzamer te maken. Wanneer je overstapt van een gasfornuis naar een elektrische kookplaat, zul je merken dat de energiekosten lager zullen zijn. Het rendement van een inductiekookplaat varieert van 80% tot 90%, terwijl dit bij een gasfornuis slechts tussen de 40% en 50% is. Op een gasfornuis wordt er echter veel gas verspild.

Aanpassingen nodig?

Moeten er veranderingen worden aangebracht aan de groepenkast of hebben we krachtstroom nodig? Wanneer u behoefte heeft aan advies over wat het beste bij uw situatie past, staan wij bij FB Services voor u klaar. Wanneer u vragen heeft, kunt u ons bereiken op 085 106 1180.

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1180

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over FB Services

Bij FB Services staat goede service centraal bij het oplossen van uw probleem. Door onze brede kennis en ervaring in verschillende vakgebieden komen wij met een gepaste oplossing voor zelfs de hardnekkigste problemen!
Hulp nodig bij uw elektronica, leidingwerk of inbraakbeveiliging? FB Services is de juiste keus voor u!