Direct een elektricien nodig in Venlo? Bel 085 106 1180 Of vul het formulier in

Rookmelder plaatsen Venlo Wij staan in Venlo voor u klaar!
Een Elektricien
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Venlo, hoofdvestiging Helmond

Rookmelder plaatsen Venlo

Waarom rookmelder plaatsen?

De Brandweer adviseert het plaatsen van rookmelders, omdat deze levens kunnen redden. Zodra het alarm van de rookmelder afgaat, resten er nog drie minuten om te vluchten. Rookmelders moeten aanwezig zijn op elke verdieping in huis. Gemiddeld gaan ze tien jaar lang mee.

Dankzij het installeren van rookmelders kun je daadwerkelijk mensenlevens redden in geval van brand. Veel rookmelders zijn zelf te bevestigen met behulp van de handige plakstrips die eraan vastzitten. Er zijn verschillende varianten rookmelders verkrijgbaar, in verschillende soorten en prijsklassen. Het is altijd belangrijk om te kiezen voor een goedgekeurde rookmelder met het Europese keurmerk EN 14604.

Wist u dat:

  • Wanneer u slaapt, uw neus niet werkt en u geen rook zult ruiken?
  • Wanneer u slaapt, functioneert uw reukzintuig niet en zult u geen rook kunnen waarnemen?
  • Moet ik sinds 1 juli 2022 rookmelders op elke verdieping in huis plaatsen?

Rookmelders plaatsen? Schakel FB Services in om het voor u te doen.

De beste plek voor een rookmelder

Het is verstandig om rookmelders te installeren in de hal en op de overloop. Deze routes worden meestal gebruikt om te vluchten bij brand. Een nog betere keuze is om te opteren voor rookmelders die met elkaar gekoppeld zijn en om ze eveneens op te hangen in de buurt van de keuken en in de slaapkamers. Beschikt jouw woonkamer over een open haard of kachel? Maak je gebruik van de garage aan huis om je e-bike of accu op te laden? Zorg ervoor dat je een rookmelder hebt die jou direct waarschuwt als er iets mis dreigt te gaan.

Onderhoud aan rookmelders

Klinkt het alarm van de rookmelder wanneer er geen rook of brand is gedetecteerd? Als de rookmelder onjuist afgaat, is er wellicht onderhoud nodig. Kijk of de batterij mogelijk moet worden vervangen en maak de rookmelder schoon met een doek of stofzuiger.

Hulp bij het plaatsen van rookmelders in Venlo

Laat de professionele installateurs van FB Services de rookmelders in uw woning op de juiste plek plaatsen. Laat FB Services de rookmelders voor u installeren, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. U kunt ons bereiken op 085 106 1180 en ons uw vragen stellen.

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1180

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over FB Services

Bij FB Services staat goede service centraal bij het oplossen van uw probleem. Door onze brede kennis en ervaring in verschillende vakgebieden komen wij met een gepaste oplossing voor zelfs de hardnekkigste problemen!
Hulp nodig bij uw elektronica, leidingwerk of inbraakbeveiliging? FB Services is de juiste keus voor u!