Krachtstroom aansluiten in Venlo

Overweegt u krachtstroom? In Venlo en omgeving kunnen onze elektriciens u van dienst zijn. We kunnen krachtstroom aansluiten voor u verzorgen. Weet u nog niet zeker of deze vorm van stroom voor u van toegevoegde waarde is? Dan geven wij u graag deskundig advies. Als krachtstroom specialist kunt u rekenen op de door ons aangedragen professional.

Geschikt voor zware apparatuur

Bij krachtstroom gaat het niet om ‘speciale’ elektriciteit, maar om een krachtige variant van normale stroom. Bij laatstgenoemde heeft u te maken met een 230 voltaansluiting, bij krachtstroom gaat het om aanzienlijk meer. De elektra wordt dan aangesloten tussen een nulaansluiting en een 3 fase aansluiting. Hiervoor gebruiken we een Perilex stekker. De spanning tussen deze fasen is ongeveer 400 volt, en tussen de fase en de nul 230 volt. Krachtstroom is vanwege zijn vermogen een geschikte oplossing voor zware elektrische apparatuur! Wilt u een kookgroep aanmaken en een inductiekookplaat aansluiten? Wilt u misschien een jacuzzi in huis? Dan is krachtstroom waarschijnlijk de beste optie voor u!

Neem contact op

Wilt u ons inschakelen voor krachtstroom aanleggen? Of wilt u eerst meer informatie, om te kijken wat het toevoegt in uw eigen situatie? In beide gevallen kunt u contact opnemen met onze medewerkers. U kunt dat doen door het contactformulier in te vullen op deze website. Ook kunt u ons telefonisch bereiken, via het nummer 085 - 106 1600. In Venlo en omstreken staat uw expert in krachtstroom voor u klaar!