Groepenkast plaatsen in Venlo

In Venlo en in omgeving voeren wij alle mogelijke werkzaamheden aan uw elektriciteit vakkundig voor u uit. Voor de levering en installatie van een nieuwe groepenkast bent u bij ons aan het goede adres, maar ook kunnen wij uw huidige groepenkast uitbreiden en een extra groep aansluiten. Een aardlekschakelaar aansluiten behoort tevens tot onze werkzaamheden.

Het belang van de groepenkast

De groepenkast, ook wel meterkast of stoppenkast genoemd, is in ieder pand te vinden en is een belangrijk onderdeel van uw elektrotechnische installatie. Via de hoofdstop komt stroom uw woning binnen vanaf uw energieleverancier. Deze stroom wordt in de groepenkast verdeeld over de verschillende stopcontacten, lichtpunten en elektrische apparaten die zich in uw woning bevinden. De meterkast is het centrale punt voor stroom in uw pand. Bovendien heeft deze ook nog een beveiligende functie, waardoor u wordt beschermd tegen onder andere kortsluitingen en aardingsproblemen. Vanzelfsprekend is het daarom belangrijk dat deze kast naar behoren werkt.

Schakel ons in

Wilt u uw groepenkast vervangen, of zelf een groepenkast samenstellen? Of wilt u laten controleren of de meterkast nog voldoet aan uw wensen, of misschien uitgebreid moet worden? Dan kunt u altijd bij FB Services terecht. Schakel ons in! U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer 085 - 106 11 80. Ook kunt u het contactformulier op deze website invullen. Voor alle werkzaamheden aan uw groepenkast kunt u in de regio Venlo op ons rekenen!